Hvorfor SalesPartners?

Når du som virksomhed skal vælge leverandør til at træne & udvikle din salgsorganisation så er mulighederne uendelige, og ofte af meget varierende kvalitet. Du skal huske at en forkert leverandør som kompetencepartner i din salgsproces er en dyr investering i offeromkostning (Spildtid for salgsstyrken, tabte ordrer, demotivation hos ledere/salgsorganisation, fejlrekrutteringer etc.).

Derfor bør du aldrig vurdere en leverandør ud fra deres dagspriser, men ud fra hvilken ROI du vurderer som kan tilføres. ROI er en meget sammensat størrelse og svær at måle entydigt når du vælger en partner, men her er 7 grunde til at du trygt kan vælge SalesPartners som leverandør til alle typer opgaver. 

1. Vores resultatfokus

Vores mål som partner i din virksomhed er at skabe en omsætnings- og indtjeningsvækst. Hver eneste virksomhed bliver evalueret før under og efter opgaven med udgangspunkt i de mål vi i fællesskab har defineret. I nogle tilfælde arbejder vi med en indbygget resultatgaranti/resultatløn for vore opgaver.

2. Vores firma

Vi er en dansk virksomhed med international repræsentation og med 15 års erfaring i at træne salgsledelser/salgsorganisationer. Vi har partnere i 6 lande og desuden et netværk af samarbejdspartnere. Dette giver os en Best Practice erfaring som kommer vore kunder til gode.

3. Vores partnere/konsulenter

Vi træner og udvikler os internt løbende, og vi får dagligt inspiration fra de førende virksomheder/brancher i Danmark. Uanset opgave i salgsprocessen møder vores kunder altid en spidskompetence, som er trænet og certificeret til at løse den pågældende opgave.

4. Vores værktøjer/koncepter

Vores værktøjer/koncepter er alle gennemprøvede på mere end 300 salgsorganisationer. – og meget lette at forstå. Vi er ærlige, direkte, forståelige, jordnære og entusiastiske praktikere med stort drive og energiniveau.

5. Vores kunder

Vi arbejder med de dygtigste og mest krævende kunder inden for alle brancher og industrier, så vores inspiration kommer fra de bedste af de bedste.

6. Vores økonomi

Vi tjener selv penge, og har også gjort det i alle de hårde år for konsulentbranchen og kan derfor med god smag i munden lære andre om, hvordan man gør det. En solid økonomi betyder, at vi også er her i morgen – og så er det vel sjovere at være del af en succes?

7. Vores markedsposition

Vi har igennem hårdt resultatskabende arbejde sikret os en position på markedet som ”markedets praktikere”. Vores position har vi ikke opnået via smart markedsføring, men via hårdt arbejde og resultatskabelse for vore kunder. Vi har et gennemprøvet og virkningsfuldt koncept. 80 % af vore kunder kommer i dag via anbefalinger fra eksisterende kunder.