Om os

SalesPartners blev grundlagt i år 1999 af Managing partner Michael Hove, som fortsat driver og ejer selskabet. Vi er repræsenteret via 14 selvstændige partnere i Danmark, Sverige, Norge, Finland & Schweiz.

Alle 14 partnere har en årelang erfaring med salg, salgsledelse og kompetenceudvikling og er certificeret til at sælge og levere vores skræddersyede produkter og værktøjer.

SalesPartners er totalleverandør indenfor alt som vedrører salgsorganisationen og optimering heraf.

SalesPartners ejer og har patentereret alle egne produkter & ydelser. Produktudvikling foregår løbende og internt med stor inspiration fra erfaringerne/tilbagemeldingerne fra vore kunder.

Vi ejer også det globale patent på Chris Edwards Train the trainer koncept ”9 steps towards the professional salesperson”, som fås på mere end 16 sprog.

Vi arbejder med faste mål for enhver opgave, således at struktur, træning, udvikling, best practice og forankring altid er koblet op på virksomhedens strategiske og forretningsmæssige mål.

SalesPartners er vinder af årets salgsdirektørpris i 2006 + 2008 og kåret til årets konsulentvirksomhed i kategorien salg i 2011. Efter 2011 har vi ikke deltaget i nogle konkurrencer.

Vi har siden 2005 været tildelt Soliditets højeste kreditværdighed AAA, og har i alle regnskabsår haft overskud.

Selskabet ejes af MH Investment ApS, som er en konsolideret koncern med over 30 mio. DKK i egenkapital, og aktiv investor i small cap selskaber samt ejendomme.